(Количката е празна)
 

Общи условия за ползване

ВНИМАНИЕ! Прочетете внимателно условията, преди да използвате уеб магазин kalinamalina.com. Ако ползвате услугите на този уеб магазин се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, не използвайте този уеб магазин!

При регистрация в сайта, потребителят се съгласява и се задължава да спазва настоящите Общи условия.1. Kalinamalina.com не носи отговорност за възможни пропуски свързани с актуалността на информацията поместена в сайта, както и за последици, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани, по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този сайт.


2. Потребителите могат да се възползват свободно от ресурсите на сайта с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общовалидни ограничения.


3. Профилите на потребителите в сайта трябва да са написани на кирилица и адресите да са пълни и точни (т.е. да са посочени точен град, улица, вход, апартамент, номер и т.н. (за живущите в къща само адреса). Името и фамилията също е задължително да са на кирилица.


4. Предоставената информация и снимков материал са предмет на авторско право. Зареждането или отпечатването на страници от сайта е допустимо в случай, че не се нарушава ЗАКОНА ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО и сродните му права (ЗАПСП). Потребителите на сайта нямат право да копират, разпространяват или ползват текстове, картини, образи или части от сайта, без изричното разрешение на kalinamalina.com. Потребителите нямат право да използват програми за автоматизирани системи за download на каквато и да било информация от сайта или да претоварват сайта с фиктивна информация (flood).


5. Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и др.п., нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица. Нямат право злоумишлено да извършват поръчки от името на друго лице без, негово съгласие.


6. Kalinamalina.com си запазва правото да променя съдържанието (информация, снимки, цени, и т.н.), както и условията за ползване на сайта без предупреждение към своите клиенти/ потребители.С РЕГИСТРАЦИЯТА СИ В САЙТА, ПОТРЕБИТЕЛЯТ СЕ СЪГЛАСЯВА С УСЛОВИЯTA ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ НА KALINAMALINA.COM.


Последна актуализация на 09.10.2010 г.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut