(Количката е празна)
 

Книги

Здраве по естествен път

Цена 10,00 лв
Отстъпка
Описание Здраве по естествен път
Автор: Лариса Погожева, Глеб Погожев
Издател: СофтПрес / 2008
Страници: 224
Корици: Меки
Език: Български
ISBN: 9789546856838

Лечение без лекарства

    * Ферменти и природни антибиотици
    * Жива и мъртва вода
    * Солта като основа на живот
    * Движение вместо лекарства.

Академик Борис Болотов е учен, химик, физик, биолог, човек с широк мироглед, автор на над 600 патентовани открития и изобретения, доказали на практика своята почти неправдоподобна ефективност. Болотов може да бъде наречен основоположник на медицината на бъдещето – медицина, побеждаваща рака, диабета, инфаркта и други болести, които днес се считат за неизлечими.
Лариса и Глеб Погожеви са учени-практици и последователи на Болотов. Като се опират на клетъчната теория на украинския учен, те разработват свой собствен „Закон на здравето”. Спазвайки техните препоръки, можете така да засилите имунитета си, че да станете напълно недосегаеми за болестите!
В книгата ще намерите рецепти за различните видове оцет на Болотов, които могат да ви помогнат да се излекувате от много болести и недъзи. Също тук е представена ефективна методика за масаж. Ще можете да прочетете множество съвети и препоръки за използването на природните антибиотици и друга ценна информация.
Всяка отделна глава на тази книга е откритие, всяка страница съдържа надежда, а всяка дума – полза.

 

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut