(Количката е празна)
 

Книги

Йога за бременни и майки

Цена 9,95 лв
Отстъпка
Описание
Йога за бременни и майки – практическа енциклопедия
Автор: Д-р Франсоаз Фрийдман, Дориел Хол
Издателство: СофтПрес / 2009
Страници: 56
Корици: Меки
Език: Български
ISBN: 9789546856425

Бързо зачеване, лека бременност, безболезнено раждане,  незабавно възстановяване
  • Бързо зачеване
  • Лека бременност
  • Безболезнено раждане
  • Незабавно възстановяване
  • Оптимални условия за развитието на плода
  • Силно и гъвкаво тяло
Редовното практикуване на йога може да бъде от огромна полза за по-лесното зачеване, във всички стадии на бременността, при раждането и възстановяването след това, довеждайки ви до физическа, емоционална и умствена върхова форма. Класическите пози са специално адаптирани за нуждите на тялото в този период.
 
Упражненията за дишане и релаксация  ви помагат да се подготвите ментално и емоционално за майчинството и да установите дълбока връзка с плода, който расте у вас. Йога ви учи как да се вслушвате в ритъма на вашето тяло и да превърнете раждането в силно положително изживяване, без болка и без страх.
 
Фотографиите в тази богато илюстрирана енциклопедия ви показват всяко упражнение стъпка по стъпка.
 
Не е необходимо да сте практикували йога, за да използвате тази книга. Но ако имате предишен опит, адаптираните пози ще ви помогнат по-бързо да съставите своя собствена програма.
 
Дориел Хол е изключително опитен йога-практик и преподава от 20 години в British Wheel of Yoga, лицензираната Британска йога асоциация. Автор на 25 книги за йога и медитация, тя редовно чете лекции на международни конференции за различни аспекти на тренировките и философията на йога.
 
Д-р Франсоаз Фрийдман е инструктор по йога за бременни, лектор по акушерство и медицински антрополог в Университета Кембридж. Новаторската работа на Франсоаз в областта на бременността и раждането, описана в многобройните й книги, видео уроци и телевизионни предавания, е призната навсякъде по света
 
Полезен самоучител за практикуване у дома

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut