(Количката е празна)
 

Книги

Египтология - луксозно издание

Цена 37,51 лв
Отстъпка 2,39 лв
Описание
Египтология - луксозно издание
Издател: ИнфоДАР / 2023
Страници: 30
Корици: Твърди
Език: Български
ISBN: 9786192440831

Юбилейно издание на първата книга от поредицата Ологии, посветено на 20-годишнина от излизането от печат на първото издание. „Египтология“ се превърна в любима книга на няколко поколения български деца. 

Тя разказва по изключително увлекателен начин за историята на Древен Египет, за боговете, фараоните и пирамидите. В нея ще откриете карти, писма, отварящи се и вложени един в друг елементи, както и древноегипетската игра Тенет.

Зад корицата на тази книга се крие съкровище. Тя сбъдва мечта. Кой не си е представял, че отива в древните земи на Египет като изследовател, за да търси ключа към още някоя от тайните на тази така пленяваща въображението цивилизация.
Сега и вие можете да се приближите до древните тайни на Египет повече от когато и да било, защото в ръцете ви е истински “артефакт”. Това е дневникът на една изследователка, мистериозно изчезнала из пясъците на Сахара. Вие ще станете нейни спътници в търсенето на гробницата на Озирис. Ще вкусите неповторимата атмосфера на пътешествия и открития, защото на всяка страница от тази книга има скрити изненади – късчета от плътта на приключението.



Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut