(Количката е празна)
 

Книги

Диагноза Тийн

Цена 6,30 лв
Отстъпка 0,70 лв
Описание
Диагноза Тийн
Издателство: Кръгозор / 2009
Страници: 144
Корици: Меки
Език: Български
ISBN: 9789547711952

Може и да не ти се вярва, но ние с теб се познаваме много добре: знаем твоите проблеми, знаем твоите притеснения, знаем всяко твое желание и можем да се обзаложим какво мислиш точно в момента :-) Защото вече 8 години се грижим за единствения сайт, който обръща внимание на тийнейджърските проблеми - TeenProblem.net.
Книгата, която държиш в ръцете си, е събрала най-скандалните, най-популярните и най-коментираните теми за всеки тийнейджър. Тя обаче не е писана от чичковци и лелки, които се опитват да говорят на младежки език. Тя е писана изцяло от тийнейджъри, които в продължение на години ни изпращаха своите размисли и страсти под формата на статии, есета, съчинения, коментари и... дори заплахи.

Защо да прочетеш Диагноза «Тийн»?

Със сигурност си струва, защото книгата ще те разсмее, ще те разплаче и не на последно място ще те накара да разбереш, че всъщност твоите проблеми имат решения.

BTW, Ние сме сигурни, че искаш да знаеш как са хванали на калъп някои от твоите връстници, как едни са мастурбирали за първи път, как други са преживели раздялата с най-голямата си любов, как е преминала първата им целувка или последната им изневяра?

Искаш, нали? :-P

Ревюта

Има още няма отзиви за този продукт.

За нас

Калина Малина е интернет книжарница, която се старае да предложи на своите клиенти един бърз, лесен и удобен начин да намерят и купят книгите и игрите, които търсят.

Facebook

© 2017 Калина Малина. Всички права запазени. Дизайн PixelHut